. Cina Awéwé Denim calana logo custom High Quality 100% katun dikumbah lempeng leupas pas Wide leg High cangkéng Awéwé Jeans Produsén jeung Supplier |DUNYA

Calana Denim Awéwé Logo Kustom Kualitas Luhur 100% Katun Dikumbah Lurus Longgar Pas Lebar Leg Ninggang Tinggi Jeans Awéwé

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

● jeans Ieu elegan, kualitas kelas munggaran, warna anggun, bau téh bisa ditarima, cangkéng tinggi jeans fit biasa kalawan leg tapered dijieun dina denim organik.
● jeans fashion, cinta na pernah kaluar tanggal , cinta na nyaman 、 awét , leuwih cinta na serbaguna sagala jinis figure.our pabrik salawasna pursues prinsip "kualitas nyaeta hirup ", turutan customer urang merlukeun, inovasi produk kontinyu & pamutahiran jasa.
● Pamakéan pinter nada bersih, Pilihan kualitas bahan sarta garis basajan tur mulus nembongkeun kaayaan hirup elegan jeung stylish, mere rarasaan leuwih refined.
● Urang dipilih diimpor fabrics katun murni, nyaman jeung lemes, téhnologi motong 3D, jalma fashionable urang choice.We pangalusna boga teknisi na QC mastikeun ngadalikeun kualitas, aranjeunna ngalaksanakeun titik dipariksa di garis & inspeksi final pikeun mastikeun unggal lembar jeung standar tinggi saméméh packing,
● Desain wangun klasik, teu nyokot bentuk beungeut, awak leuwih ramping.Ngarasa lawon ramah-kulit sareng breathable ogé super nyaman, desain gaya basajan kalawan warna fashionable jeung awét, kumaha teu cinta eta!

Atribut produk

Art.no WP20220406-33
eusi 100% katun
Wangun Dasar
panjang baju 50 cm<panjang pakéan<68 cm)
Kandelna ipis
Pola denim
Gaya mudik
Dupi éta di stock henteu
Cocog jeung balaréa nonoman
Usum Spring / Autumn
Warna sakumaha gambar
Ukuran S-5XL, éta tiasa disaluyukeun
Kuantitas sadia 50 lembar
Nyeuseuh ngumbah dina cai tiis
Palayanan Urang tiasa ngaropéa gaya, ukuran, warna, citak, logo, bordir, labél, kotak kado, pita sareng naon waé anu anjeun pikahoyong.
Kapas Dikumbah Lurus Longgar Pas Wid ( (6)
Kapas Dikumbah Lurus Longgar Pas Wid ( (4)
Kapas Dikumbah Lurus Longgar Pas Wid ( (3)
Kapas Dikumbah Lurus Longgar Pas Wid (

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami