kapercayaan profésional

kempelan NEW

Ieu mangrupikeun produk online panganyarna kalayan fungsi lengkep sareng jaminan kualitas

wilujeng sumping

Tentang Kami

Diadegkeun dina 1995

WORLDUP INTERNATIONAL (HOLDING) LIMITED diadegkeun dina taun 1995, komitmen kana téknologi présipitasi anu luar biasa, ngarah kana tren desain sareng pamekaran, ngandelkeun alat-alat canggih, tetep ningkatkeun manajemén produksi, jasa saatos penjualan anu wijaksana, kalayan 5Z salaku nilai inti, pikeun nyiptakeun perenah strategis sakabeh ranté industri.Sajauh ieu, urang geus jadi badag multi-diménsi sakabeh group pakean integral tina panalungtikan sarta pamekaran, produksi, logistik jeung sanggeus-jualan.Ieu rengking diantara pangalusna dina industri apparel Cina urang.Grup ieu ngagaduhan 4 pabrik milik sapinuhna di Cina sareng 1 pabrik joint venture luar negeri.

séktor

LOKASI PABRIK GLOBAL

Salaku bahan fm manufaceturer nangtung pikeun garments siap, Worldup boga tujuan pikeun nyieun brand customer urang leuwih berharga, urang boga kapercayaan pinuh win btw kami.Perusahaan kami investasi hiji pabrik anyaman lawon sareng hiji pabrik cuci di cina, sareng dua pabrik garmen di cina sareng hiji di bangladesh, khususna aya hiji pabrik sapatu di cina sareng hiji di vietnam.